Kom werken bij Van de Kolk

Werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf dat klaar is voor de toekomst? Maak kennis met Van de Kolk in Garderen. In de functie die bij jou past, maken we ons sterk voor jouw persoonlijke ontwikkeling en dagen we je uit om te groeien. In een collegiale en ontspannen werksfeer, waarin we samen gaan voor de hoogste kwaliteit. Solliciteer hier!

Waarom werken bij Van de Kolk?

  • Familiebedrijf
  • Korte lijnen
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Samen gaan voor kwaliteit
  • Prettige, collegiale sfeer
Christian van den Brink Projectleider Verbouw & Onderhoud

Het zwaartepunt in de bouw verplaatst zich steeds meer naar binnen, naar kantoor. Dan is het prettig als je werkgever oog heeft voor goede arbeidsomstandigheden. Bij Van de Kolk wordt een gezonde, actieve werkhouding gestimuleerd door bijvoorbeeld zit/stabureaus. Daar krijg je letterlijk energie van.

Bert Mulder Chef-werkplaats

Van de bouwplaats naar de houtbewerking en de materieeldienst. Ik heb het al dertig jaar helemaal naar mijn zin bij Van de Kolk. Lange dienstverbanden zijn hier niet bepaald uitzonderlijk. Samen hebben we het bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Zo voel ik dat ook. Dat we het met elkaar doen.

Gerrit-Jan van den Hul Uitvoerder

Al bijna 25 jaar zit ik helemaal op mijn plek bij Van de Kolk. Net als mijn vader voor mij, die 27 jaar bij het bedrijf werkte. De informele sfeer van het familiebedrijf voelt als een soort thuiskomen. Een goede band met collega’s is voor mij heel belangrijk.

Jaap van Asselt Uitvoerder

Het zijn lange dagen, maar niet stressvol. Als alles aan de voorkant goed geregeld is, loop je ook niet tegen gekke dingen aan. En bij Van de Kolk doe je het samen. De organisatie zit hier gewoon goed in elkaar. Er is veel en open contact. Daardoor lopen de projecten ook aangenaam. Ik heb het hier prima naar mijn zin.

Jan Klok Controller

Als controller financiën ben ik een echte duizendpoot. De salaris-, project- en financiële administratie, facturatie, verzekeringen, HRM en zelfs een stukje ICT. Ik mag me overal mee bezighouden. Die afwisseling, die je vindt binnen een middelgroot bedrijf als Van de Kolk, maakt mijn werk zo leuk.

Jan Versteeg Projectcoördinator en werkvoorbereider

Van een klein familiebedrijf tot een moderne ontwikkelende bouwer. In de ruim 20 jaar dat ik nu bij Van de Kolk werk, is een flinke professionaliseringsslag geslagen. We werken efficiënter, sneller en slimmer. Maar de gezellige sfeer onderling is precies hetzelfde gebleven.

Jessy Oosterhout Kopersbegeleider

De plek waar je werkt is net zo belangrijk als de functie zelf. Bij Van de Kolk werk je in een modern nieuw pand in een prachtige groene omgeving. Dat inspireert niet alleen mijn collega’s en mijzelf, maar ook onze kopers en opdrachtgevers. Bij kopersgesprekken mag ik geregeld complimenten in ontvangst nemen. Het is dan ook een prachtig visitekaartje.

Kees Mulder Chauffeur

Diversiteit in werkzaamheden maakt mijn werk leuk. Ik heb veel contact met mijn collega's, ondanks dat ik veel onderweg ben. Als ik op een bouw arriveer overleg ik eerst met de uitvoerder. Het komt namelijk regelmatig voor dat er werkzaamheden zijn waarbij ik kan assisteren. De ene keer moet ik iets hijsen, dan weer slopen en soms help ik bij de montage van prefab-onderdelen met de autolaadkraan.

Roelof van Bennekom Calculator en bouwkostendeskundige

De ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel. Via opleidingen zorg ik dat ik niet achterblijf. Als calculator werk ik vrijwel papierloos. Nog voor de eerste steen is gelegd heb ik het project digitaal al meermalen opgebouwd. Zo krijgen we alle kosten, materialen en werkzaamheden inzichtelijk. Dat is het moderne bouwen.

Rudi Roskam Uitvoerder

Binnen Van de Kolk ligt veel focus op kennisoverdracht. Sommige van mijn collega's hebben veertig jaar ervaring in de bouw. Van hun expertise kan ik veel leren. Aan de andere kant leren ze ook weer van mij, omdat ik in mijn opleiding de nieuwste ontwikkelingen heb meegekregen. Het is mooi dat jong en oud van elkaar kunnen leren binnen het bedrijf.

Actuele vacatures:

Direct reageren?