Kom werken bij Van de Kolk

Werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf dat klaar is voor de toekomst? Maak kennis met Van de Kolk in Garderen. In de functie die bij jou past, maken we ons sterk voor jouw persoonlijke ontwikkeling en dagen we je uit om te groeien. In een collegiale en ontspannen werksfeer, waarin we samen gaan voor de hoogste kwaliteit. Solliciteer hier!

Waarom werken bij Van de Kolk?

  • Familiebedrijf
  • Korte lijnen
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Samen gaan voor kwaliteit
  • Prettige, collegiale sfeer

Mijn stage beviel zo goed dat ik hier graag wilde komen werken na mijn studie

Wie een nieuwbouwwoning koopt, moet talloze grote en kleine beslissingen nemen. Leonie Havelaar- van den Berg is als kopersbegeleider nauw betrokken bij deze keuzes en houdt als vast aanspreekpunt persoonlijk én via het klantenportaal nauw contact met kopers.

Leonie Havelaar - van de Berg Kopersbegeleider

In tegenstelling tot nieuwbouw, weet je in de verbouw nooit wat je tegen gaat komen. Dat is de uitdaging!

Een verbouwing, aanbouw of renovatie is een ingrijpende klus. Van de Kolk heeft daarom gekwalificeerde vakmensen in dienst die van begin tot eind constructief met onze opdrachtgevers meedenken. Zij worden aangestuurd door Christian van den Brink, projectleider Verbouw en Onderhoud.

Christian van den Brink Projectleider

Van de Kolk is een familiebedrijf waarin de lijnen kort en de onderlinge banden warm zijn. De daadkracht is groot.

Voortbordurend op de groei van het bedrijf heeft Van de Kolk een bedrijfsleider aangesteld. Jaco van den Berg is in deze functie verantwoordelijk voor de realisering van projecten vanaf overdracht tot nazorg.

Jaco van den Berg Bedrijfsleider

Metselen blijft het mooiste vak ter wereld, als je komt staat er niets en als je gaat staat er een muur of een heel gebouw.

Als net 15-jarige jongen metselde Bennie Huisman zijn eerste muurtje in Gorssel. Inmiddels zit hij maar liefst vijftig jaar in het vak en werkt hij nog altijd met veel plezier voor Van de Kolk. “Metselen blijft het mooiste vak ter wereld.”

Bennie Huisman Metselaar
Bekijk meer verhalen van werknemers

Direct reageren?