Villa's met karakter

Van de Kolk realiseerde in de afgelopen decennia vele tientallen bijzondere villa’s in Nederland. Naar tevredenheid van opdrachtgevers voor wie alleen het beste goed genoeg is.

  • Afspraak is afspraak
  • Maatwerk
  • Betrokken team
  • Sturen op budget
  • Oog voor detail
  • Persoonlijk contact

Het realiseren van een droom is spannend en bijzonder, maar vergt ook veel tijd en energie. In dit proces staan we naast onze opdrachtgever. Laagdrempelig, proactief en altijd op zoek naar de beste oplossing. 

Dat u als opdrachtgever één contactpersoon heeft, vinden wij vanzelfsprekend. Dat schept duidelijkheid en zekerheid. Bovendien werken we alleen met eigen mensen, vakmensen met dezelfde drive, die begrijpen dat kwaliteit in de details zit.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat we in huis hebben? Heeft u zelf al ideeën? Of bent u nog op zoek naar een plan dat bij u past? Wij brengen u desgewenst in contact met een gekwalificeerde architect en laten u graag een aantal voorbeelden zien van villa's die Van de Kolk heeft gebouwd. Dit zal u ongetwijfeld inspireren om uw droom verder vorm te geven.

Korte lijnen waren heel erg fijn

Dag in dag uit waren Pieter en Michelle Jager uit Bussum op de bouwplaats van hun nieuwbouwhuis te vinden. Als interieurarchitecten kent de inrichting van een woning voor hen geen geheimen. Voor de bouw van hun droomhuis schakelden ze echter de hulp in van Van de Kolk.

Pieter en Michelle Jager

Je wilt in één keer die derde woning bouwen

Een open plek midden in de Garderense bossen, waar de zon ondanks die bomen toch volop schijnt. “Iedere keer als mijn vrouw met haar paard hierlangs reed, was ze onder de indruk van het licht”, blikt Nico Korswagen terug. “De plek was fantastisch, echter een bouwproject van dit formaat lag niet echt in de lijn der verwachting. De eerste keer dat we met Henk van de Kolk om tafel zaten zei ik daarom ook: het moet meteen de derde woning worden. Want het eerste huis bouw je voor je vijand, het tweede voor een vriend, het derde voor jezelf. Henk garandeerde ons dat we er geen spijt van zouden krijgen.”

Nico Korswagen

Naast de geplande bouwvergaderingen was er eigenlijk weinig overleg nodig. Dat zal aan de goede voorbereidingen liggen denk ik

Toekomstbestendig, energiezuinig, gelijkvloers en met een grote leefruimte. Henk en Christine Forrer uit Ermelo hadden hun wensenlijstje voor hun nieuwe woning strak gedefinieerd. Sinds het voorjaar wonen ze naar alle tevredenheid in hun ‘droomvilla’.

Christine en Henk Forrer
Bekijk verhalen van werknemers