Verbouw, onderhoud en beheer

Slim en efficiƫnt onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten? Zeker met complexe structuren, grote gebouwen of meerdere vestigingen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Van de Kolk heeft alles in huis om te ontzorgen in deze soms lastige discipline. Of het nu gaat om een winkel, een kantoorpand of een scholencomplex.

  • Afspraak is afspraak
  • Snel schakelen
  • Slimme oplossingen
  • Betrokken team
  • Korte lijnen
  • Totaal ontzorgen

Van de Kolk is onderhouds- en verbouwingspartner voor grote en kleine bedrijven en voor een breed scala aan onderwijs- en zorginstellingen. Waar nodig staan we ook in de avonduren of in het weekend klaar om uw onderhoudsprobleem op te lossen.

Een verbouwing, groot of klein onderhoud, kan een lastige inbreuk zijn op de dagelijke gang van zaken in uw bedrijf of instelling. Van de Kolk heeft alle kennis en ervaring in huis om dit tot een minimum te beperken.

Onze afdeling Verbouw, Onderhoud en Beheer beheert diverse (scholen)complexen aan de hand van een mantel-overeenkomst. Met deze manier van werken hoeven er niet bij elke opdracht opnieuw afspraken, offertes en facturen te worden gemaakt en kunnen we snel schakelen. Ook een onderhoudscontract, waarbij wij op gezette tijden zelf initiatief nemen voor de nodige werkzaamheden, behoort tot de mogelijkheden.

Snel, vakkundig en zorgenvrij onderhoud aan uw (bedrijfs)pand? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door.

Alles verliep volgens planning. Van de Kolk heeft de opleverdata ruimschoots gehaald

Karen Maas, hoofd facilitaire zaken Hotel Amersfoort

Een ander was gillend gek geworden van alle wijzigingen en veranderingen. Maar Van de Kolk is gewend is om een project als dit te behappen

Peter Verdoorn, Damen Dredging Equipment
Bekijk meer klantverhalen