Verbouw, onderhoud en beheer

Slim en efficiƫnt onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten? Zeker met complexe structuren, grote gebouwen of meerdere vestigingen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Van de Kolk heeft alles in huis om te ontzorgen in deze soms lastige discipline. Of het nu gaat om een winkel, een kantoorpand of een scholencomplex.

  • Afspraak is afspraak
  • Snel schakelen
  • Slimme oplossingen
  • Betrokken team
  • Korte lijnen
  • Totaal ontzorgen

Van de Kolk is onderhouds- en verbouwingspartner voor grote en kleine bedrijven en voor een breed scala aan onderwijs- en zorginstellingen. Waar nodig staan we ook in de avonduren of in het weekend klaar om uw onderhoudsprobleem op te lossen.

Een verbouwing, groot of klein onderhoud, kan een lastige inbreuk zijn op de dagelijke gang van zaken in uw bedrijf of instelling. Van de Kolk heeft alle kennis en ervaring in huis om dit tot een minimum te beperken.

Onze afdeling Verbouw, Onderhoud en Beheer beheert diverse (scholen)complexen aan de hand van een mantel-overeenkomst. Met deze manier van werken hoeven er niet bij elke opdracht opnieuw afspraken, offertes en facturen te worden gemaakt en kunnen we snel schakelen. Ook een onderhoudscontract, waarbij wij op gezette tijden zelf initiatief nemen voor de nodige werkzaamheden, behoort tot de mogelijkheden.

Snel, vakkundig en zorgenvrij onderhoud aan uw (bedrijfs)pand? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door.

Prettig was dat Van de Kolk met een kritische blik meedacht over onze wensenlijst, inclusief mogelijke budgettaire gevolgen.

Karen Maas en Tjitte Boersma, Leerhotel Het Klooster

Het resultaat van de verbouwing is boven verwachting. Ook belangrijk: in de bouwperiode was het overleg constructief en de sfeer positief.

Peter Verdoorn, Damen Dredging Equipment