Uw droomhuis bouwen?

Een vrijstaande woning of twee-onder-een-kap bouwen is een droom die uitkomt. U bent op zoek naar een bouwer die niet alleen met u meedenkt, maar tot het uiterste gaat om die droom te realiseren. Volgens uw wensen en binnen uw budget. Dat we daar goed in zijn, hoeven we niet zélf te vertellen. Dat zeggen anderen over ons.

  • Afspraak is afspraak
  • Maatwerk
  • Betrokken team
  • Sturen op budget
  • Oog voor detail
  • Persoonlijk contact

We staan bekend als een flexibele, duurzame bouwer die kopers op maat kan bedienen. We werken niet vanuit standaard templates, maar gaan steeds weer op zoek naar wat uw vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning eigen maakt. Afgestemd op uw woningbehoefte. In een bouwstijl en sfeer die bij u past en met materialen die afgestemd zijn op uw wensen.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat we in huis hebben? Heeft u zelf al ideeën? Of bent u nog op zoek naar een plan dat bij u past? Wij brengen u desgewenst in contact met een gekwalificeerde architect en laten u graag een aantal voorbeelden zien van woningen die Van de Kolk heeft gebouwd. Dit zal u ongetwijfeld inspireren om uw droom verder vorm te geven.

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking. Als je zelf bouwt is het belangrijk dat je steeds mee kunt denken en dat een bouwer zich flexibel opstelt.

Michel en Liesbeth Tulen, Voorthuizen

Alles kon, omdat we de communicatielijnen open hielden. Als ik weer een huis zou laten bouwen, zou ik weer voor Van de Kolk kiezen.

Joke Buijtenhuis