Uw droomhuis bouwen?

Een vrijstaande woning of twee-onder-een-kap bouwen is een droom die uitkomt. U bent op zoek naar een bouwer die niet alleen met u meedenkt, maar tot het uiterste gaat om die droom te realiseren. Volgens uw wensen en binnen uw budget. Dat we daar goed in zijn, hoeven we niet zélf te vertellen. Dat zeggen anderen over ons.

  • Afspraak is afspraak
  • Maatwerk
  • Betrokken team
  • Sturen op budget
  • Oog voor detail
  • Persoonlijk contact

We staan bekend als een flexibele, duurzame bouwer die kopers op maat kan bedienen. We werken niet vanuit standaard templates, maar gaan steeds weer op zoek naar wat uw vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning eigen maakt. Afgestemd op uw woningbehoefte. In een bouwstijl en sfeer die bij u past en met materialen die afgestemd zijn op uw wensen.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat we in huis hebben? Heeft u zelf al ideeën? Of bent u nog op zoek naar een plan dat bij u past? Wij brengen u desgewenst in contact met een gekwalificeerde architect en laten u graag een aantal voorbeelden zien van woningen die Van de Kolk heeft gebouwd. Dit zal u ongetwijfeld inspireren om uw droom verder vorm te geven.

Van de Kolk is de beste bouwer uit de omgeving, zo simpel is dat

Ze moesten langer dan vijf jaar op de vergunning wachten, maar vorig jaar kreeg het echtpaar Leijenhorst eindelijk toestemming om te gaan bouwen op een perceel op loopafstand van hun huis in Garderen. Het resultaat na een half jaar bouwen is een compacte woning, die moeiteloos past tussen de bestaande bouw aan de Speulderweg.

Henk Leijenhorst

Zoals de woningen naast elkaar staan zijn het wel duidelijk een broertje en zusje van elkaar.

Zoek de verschillen. De twee naast elkaar gelegen levensloopbestendige woningen in de nieuwbouwwijk Overbeek in Voorthuizen zijn exact hetzelfde qua afmetingen, maar laten in de uitvoering tal van verschillen zien. Het is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen twee buren, Van de Kolk én BOXXIS Architecten.

Jacques van der Velden

Alles kon omdat we de communicatielijnen open hielden. Als ik weer een huis zou laten bouwen, zou ik weer voor Van de Kolk kiezen

Aan de rand van Nijkerk bouwden particulieren samen twintig woningen; het CPO-project Holkerbeek. Inmiddels wonen bewoners Joke en Cees Buijtenhuis met veel plezier in hun nieuwbouwvilla, gebouwd door Van de Kolk.

Joke Buijtenhuis