Nieuwbouw 11 appartementen Avenuwe en 10 2-1 kapwoningen Duo Vitae

Aan een rustige zijarm van de statige Laan en op loopafstand van het levendige dorpscentrum bevinden zich tien halfvrijstaande woningen van het type Duo Vitae en 11 fraaie appartementen van Avenuwe.

De woningen zijn harmonieus ingepast in de omgeving en verbonden met Park 40-45 dat tot 1967 bekend stond als de tuin van Frowein met haar oogstrelende en rijk aangelegde borders. De woningen combineren door hun ligging het beste van twee werelden. De samensmelting van riante ruimte die toch besloten is. De rust van het park met de levendigheid van het centrum. Levensloop bestendig wonen passend en aan te passen aan iedere levensfase. Klassiek vormgegeven in een moderne stijl met eigentijds comfort. De woningen zijn in de basis identiek en bieden het comfort van een volledig woonprogramma op de begane grond. U kunt evenwel ook kiezen voor een grote tuinkamer op de begane grond en de woning op de verdieping uitrusten met badkamer en slaapkamers.

Het riante wonen van weleer weerspiegelt zich in de ruim vormgegeven appartementen. Alhoewel de appartementen in de basis veel overeenkomsten hebben, beschikt ieder appartement toch over een geheel eigen karakteristiek. U kunt uit het aanbod kiezen voor de ochtend- of avondzon of voor wonen aan het park of de Laan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de woningindeling geheel naar eigen inzicht aan te passen. En terwijl de verstilde rust van het park de appartementen omarmt bevindt het levendige centrum van Nunspeet zich toch op comfortabele loopafstand van Avenuwe.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met makelaarskantoor De Boer uit Elburg op het nummer 0525-687070 of met Van de Loosdrecht Makelaars uit Nunspeet op het nummer 0341-252363.

Verkoop en informatie

Logo van Van de Loosdrecht Makelaars
Van de Loosdrecht Makelaars

F.A. Molijnlaan 28, Nunspeet

Contactpersoon
Logo van Makelaarskantoor De Boer
Makelaarskantoor De Boer

Oostendorperstraatweg 1, Elburg

Contactpersoon

Ontvang een melding zodra de verkoop van dit project van start gaat

Nieuwbouw 11 appartementen Avenuwe en 10 2-1 kapwoningen Duo Vitae
Nieuwbouw 11 appartementen Avenuwe en 10 2-1 kapwoningen Duo Vitae Nunspeet

Voer uw gegevens in. Zodra het project in de verkoop gaat, ontvangt u een bericht van de makelaar.