Projectmatige woningbouw

Van de Kolk is een veelgevraagd partner voor projectmatige woningbouwprojecten. We zijn thuis in de dynamiek van planontwikkeling en worden vaak al in een pril stadium betrokken bij grote en kleinere trajecten. Onze kostendeskundigen zijn in staat om de kosten die verschillende keuzes met zich meebrengen snel en duidelijk inzichtelijk maken. De beste manier dus om uw bouwplan zowel technisch als financieel te optimaliseren.

  • Efficiënt bouwproces
  • Totaal ontzorgen
  • Kopersbegeleiding
  • Woningborg
  • Afspraak is afspraak
  • Sturen op budget

Ons ruim opgezette, moderne bedrijfspand heeft alle faciliteiten voor een professionele, vriendelijke ontvangst van kopers. We zijn ook berekend op grotere groepen die willen kennismaken met fabrikanten, leveranciers of producten.

Kopersbegeleiding hebben we in eigen huis. Voor de communicatie met uw klanten maken we gebruik van het portaal Mijnwoning.vandekolk.nl, waardoor kopers over één dossier beschikken met daarin alle actuele informatie over hun woning. Compleet met deadlines, nieuws over het bouwproject en reminders.

Zoals de woningen naast elkaar staan zijn het wel duidelijk een broertje en zusje van elkaar.

Zoek de verschillen. De twee naast elkaar gelegen levensloopbestendige woningen in de nieuwbouwwijk Overbeek in Voorthuizen zijn exact hetzelfde qua afmetingen, maar laten in de uitvoering tal van verschillen zien. Het is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen twee buren, Van de Kolk én BOXXIS Architecten.

Jacques van der Velden

Niet zelf naam willen maken, maar verder kijken dan één generatie

Een prominente locatie vraagt om een dito gebouw. Voor de realisatie van De Punt in Voorthuizen werkte Van de Kolk samen met Van Egmond Architecten. Zij ontwierpen een gebouw dat ondanks het grote volume perfect past in een dorpse omgeving.

Diederik van Egmond

Het was vaak een kwestie van iemand aanschieten en het was geregeld

Voor het eerst in vijftien jaar werd er weer gebouwd in het kleine Veluwse dorp Speuld. Voor de jonge familie Bokhorst reden om terug te keren naar het geboortedorp van vader Peter. Op de Van Hierdenhof kochten zij een unieke tussenwoning die beantwoordde aan al hun woonwensen.

Linda en Peter Bokhorst, Speuld