Altijd in voor ontwikkeling

Projectontwikkeling is een discipline die uitstekend past bij de activiteiten van Van de Kolk. Daarom zijn we altijd op zoek naar locaties die in potentie ontwikkeld kunnen worden voor woning- of bedrijfsbouw. Heeft u een dergelijke locatie? Dan komen we graag met u in contact.

  • Creatief
  • Snel schakelen
  • Financieel sterk
  • Oog voor omgeving
  • Woningborg
  • Ontwikkelende bouwer

Als ontwikkelaar is Van de Kolk gespecialiseerd in het begeleiden van trajecten om een bestemmingsplan gewijzigd te krijgen. Inclusief het initiëren en begeleiden van de nodige onderzoeken. Het zijn vaak complexe en tijdrovende trajecten waarin wij graag de kar trekken en waarin onze nuchtere 'kort-schakelen-mentaliteit' goed van pas komt. Dat buurtbewoners en andere stakeholders nauw betrokken blijven door heldere communicatie, vinden wij vanzelfsprekend. Alleen dan kan het immers tot een gedragen én haalbaar plan komen.

Vervolgens heet Van de Kolk alles in huis om ook het verkooptraject accuraat op te pakken. Onze afdeling kopersbegeleiding is daarbij hét aanspreekpunt voor onze klanten. Ervaren deskundigen zorgen ervoor dat de koper maximale support krijgt. 

Dankzij een sterke financiele positie kunnen we investeren en risicodragend in een plan stappen. Bent u op zoek naar een sterke ontwikkelingspartner? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

In de architectuur is op passende wijze het ultieme vakantiegevoel verpakt

Robert Hoekstra, Saltos

Een project kan nog zo mooi ontworpen zijn, het resultaat staat of valt met de kwaliteit van de uitvoering

Wijnand Thomassen, BOXXIS Architecten

Hier in Garderen hebben we samen echt kunnen realiseren wat we voor ogen hadden

Herman Roozenbeek, Roozenbeek Architect
Bekijk meer klantverhalen