Nieuwbouw 3 woningen Beukenlaan

Kleinschalig nieuwbouwplan van 3 woningen in een stoere en moderne bouwstijl in het gezellige dorp Garderen, dat betekent: Genieten van het centraal wonen op de Veluwe, met de prachtige natuurgebieden/bossen/heide op loopafstand, maar ook de centrumvoorzieningen zijn om de hoek te vinden.

Er wordt één VRIJSTAANDE COMFORTWONING aangeboden met een inpandige berging en een aparte tuinberging. Optioneel is er bijv. een garage of carport bij aan te bouwen. Deze moderne woning komt op een ruim perceel van circa 534 m² en krijgt aan de westkant een prachtig royale erker. Uiteraard is er al een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig, maar ook op de 1e verdieping zijn er meerdere slaapkamers en een tweede badkamer.

En er wordt ook één blok met TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN met aangebouwde garage aangeboden. Deze eigentijdse woningen krijgen ook beide een royale erker en bieden veel woongenot. Er kunnen diverse meerwerkopties gekozen worden, zoals uitbouw, dakkapel en het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in de garage een slaapkamer en douche te laten realiseren. Kortom: heel veel mogelijkheden! Perceeloppervlakte 2-1 kapwoningen vanaf 293 m².

Aanbod

  • 2-1 kapwoning met garage
    V.a. € 445.000
    Te koop
  • Vrijstaande comfortwoning
    € 575.000
    Te koop

Verkoop en informatie

Logo van Midden Nederland Makelaars Voorthuizen
Midden Nederland Makelaars Voorthuizen

Sportparkstraat 2, Voorthuizen

Contactpersoon