Verbouwing? Wij zijn flexibel én solide

Onderhoud aan uw woning nodig? Een kleine of grote verbouwing? Bij Van de Kolk bezitten we de flexibiliteit van een zzp'er en tegelijk de slagkracht en grootte van een solide familiebedrijf. Een bouwer dus die de beste garanties kan geven voor kwaliteit. In alle opzichten.

  • Afspraak is afspraak
  • Geen verrassingen
  • Snel schakelen
  • Slimme oplossingen
  • Betrokken team
  • Korte lijnen

Garanties? Daar zijn we goed in. Niet tot de deur, maar ook lang nadat het werk is opgeleverd. Voor verbouw en onderhoud hanteren we namelijk dezelfde garantietermijnen als die van Woningborg, zoals ook de kopers van een nieuwbouwwoning van ons gewend zijn.

Van een verbouwing zou je geen hoofdpijn moeten krijgen. Integendeel. Wij zorgen dat het traject plezierig en efficiënt verloopt zodat u bij oplevering met voldoening terugblikt.

Onze mensen zijn gedreven en sociale vaklui die gewend zijn om flexibel te werken en snel te schakelen. Rekening houdend met uw eigen, soms drukke (gezins)agenda.

We denken mee en nemen u alle zorg uit handen. Of het nu gaat om een grote verbouwing, een kleine reparatie, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een kozijn. 

Kennis maken met onze specialisten? Neem contact op!

Van de Kolk kwam met bouwkundige oplossingen, waarbij ze oog hielden voor het authentieke karakter van de woning.

Peter Luttikhuizen viel als een blok voor de statige uitstraling van het bijna 200 jaar oude herenhuis aan de Amersfoortsestraat in Barneveld. Na een ingrijpende renovatie lopen binnen en buiten nu naadloos in elkaar over en kan kan hij op elk moment van de dag genieten van de monumentale looks.

Peter Luttikhuizen

Van de Kolk werkt met eigen vakmensen die oog hebben voor detail. Je ziet dat ze het leuk werk vinden, zo’n oud huis

Voorthuizenaren Evert en Ria van den Berg woonden al jaren tegenover een prachtige, maar ietwat verouderde villa. Toen deze te koop kwam handelden ze meteen. Samen met Van de Kolk verbouwden zij de woning tot een heerlijke plek waar ze nog vele jaren met plezier kunnen wonen.

Evert en Ria van den Berg