Verbouwing? Wij zijn flexibel én solide

Onderhoud aan uw woning nodig? Een kleine of grote verbouwing? Bij Van de Kolk bezitten we de flexibiliteit van een zzp'er en tegelijk de slagkracht en grootte van een solide familiebedrijf. Een bouwer dus die de beste garanties kan geven voor kwaliteit. In alle opzichten.

  • Afspraak is afspraak
  • Geen verrassingen
  • Snel schakelen
  • Slimme oplossingen
  • Betrokken team
  • Korte lijnen

Garanties? Daar zijn we goed in. Niet tot de deur, maar ook lang nadat het werk is opgeleverd. Voor verbouw en onderhoud hanteren we namelijk dezelfde garantietermijnen als die van Woningborg, zoals ook de kopers van een nieuwbouwwoning van ons gewend zijn.

Van een verbouwing zou je geen hoofdpijn moeten krijgen. Integendeel. Wij zorgen dat het traject plezierig en efficiënt verloopt zodat u bij oplevering met voldoening terugblikt.

Onze mensen zijn gedreven en sociale vaklui die gewend zijn om flexibel te werken en snel te schakelen. Rekening houdend met uw eigen, soms drukke (gezins)agenda.

We denken mee en nemen u alle zorg uit handen. Of het nu gaat om een grote verbouwing, een kleine reparatie, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een kozijn. 

Kennis maken met onze specialisten? Neem contact op!

Van de Kolk kwam met bouwkundige oplossingen, waarbij ze oog hielden voor het authentieke karakter van de woning.

Peter Luttikhuizen Barneveld

Van de Kolk werkt met eigen vakmensen die oog hebben voor detail. Je ziet dat ze het leuk werk vinden, zo’n oud huis

Familie van den Berg Voorthuizen