Bouw jij met ons mee?

Maak kennis met Van de Kolk in Garderen. In de functie die bij jou past, maken we ons sterk voor jouw persoonlijke ontwikkeling en dagen we je uit om te groeien. Bouw jij met ons mee?

Wij zoeken versterking

Gebruik staat voorop

Een nieuw bedrijfspand, kantoorgebouw of winkelpand bouwen is een ingrijpend en spannend proces. Hoe realiseert u een pand dat exact aansluit op uw strategie en dat bovendien toekomstbestendig is? Van de Kolk is thuis in deze soms lastige dynamiek.

  • Sturen op budget
  • Korte bouwtijd
  • Snel schakelen
  • Afspraak is afspraak

Van de Kolk heeft een prachtig portfolio waar het om utiliteitsbouw gaat. We zijn actief in een breed scala aan sectoren. Onze toegevoegde waarde? Dat we graag intensief meedenken over de vraag hoe we uw bedrijfspand voor u kunnen laten werken. 

Niet alleen nu, maar ook in de komende tien jaar. Huisvestingstrajecten zijn zeer bepalend voor de toekomst van uw organisatie. Hoe bouwen we een duurzaam pand dat niet alleen functioneel is, maar het ook blijft. Met onze ervaring en expertise bouwt u met zekerheid.

Het was een zware klus vanwege het extreem natte voorjaar. Desondanks heeft Van de Kolk volgens planning binnen tien maanden de bouw opgeleverd.

Gerard van den Tweel, Albert Heijn Voorthuizen

Het draait allemaal om vertrouwen. Je kent de mensen van Van de Kolk persoonlijk, weet wat je aan ze hebt en de lijntjes zijn kort.

Niek Bok, Bungalowpark Bok

We merken dat we meer klanten uit de regio hebben gekregen sinds we naar deze plek zijn verhuisd.

Gerson Laanstra, directeur Census

Door gezamenlijk de schouders eronder te zetten, lukte het om de geplande openingsdatum te behalen. Er is werkelijk in razend tempo gebouwd.

Esther en Ronny van der Horst, PLUS supermarkt Elspeet

De bouwvergaderingen zijn altijd ontspannen verlopen en wat bovenal opviel was de netheid waarmee gewerkt werd.

C. van der Meer, Rehobothschool Kootwijkerbroek