Gebruik staat voorop

Een nieuw bedrijfspand, kantoorgebouw of winkelpand bouwen is een ingrijpend en spannend proces. Hoe realiseert u een pand dat exact aansluit op uw strategie en dat bovendien toekomstbestendig is? Van de Kolk is thuis in deze soms lastige dynamiek.

  • Sturen op budget
  • Korte bouwtijd
  • Snel schakelen
  • Afspraak is afspraak

Van de Kolk heeft een prachtig portfolio waar het om utiliteitsbouw gaat. We zijn actief in een breed scala aan sectoren. Onze toegevoegde waarde? Dat we graag intensief meedenken over de vraag hoe we uw bedrijfspand voor u kunnen laten werken. 

Niet alleen nu, maar ook in de komende tien jaar. Huisvestingstrajecten zijn zeer bepalend voor de toekomst van uw organisatie. Hoe bouwen we een duurzaam pand dat niet alleen functioneel is, maar het ook blijft. Met onze ervaring en expertise bouwt u met zekerheid.

Het vertrouwen heeft Van de Kolk meer dan waargemaakt. Gedurende het hele bouwproces namen ze de lead en hebben ze ons totaal ontzorgd

Een groot portret van Nederlands bekendste bierbrouwer siert de muren van het gloednieuwe bedrijfspand van Van Delen Telecom in Barneveld. “Freddy Heineken was een fantastisch strateeg. Hij wist dat je naast het bieden van goede kwaliteit mensen ook een wauw-gevoel moet geven”, vertelt Corné van Delen.

Corné van Delen

Op deze plek maken we een flinke groeispurt door. Ik geloof niet dat we zover waren geweest als we de stap naar een nieuw kantoorpand niet gemaakt hadden

Een nieuw kantoor kan een flinke boost geven aan je bedrijfsvoering. Internetbureau Census en videobedrijf Motion Supply hebben dat aan den lijve ondervonden toen ze vorig jaar het markante kantoorpand Raadhuisplein 21 in Barneveld betrokken.

Gerson Laanstra, Census, en Leenard Fieret, Motion Supply

Van de Kolk is een gerespecteerd en zeer betrouwbaar bedrijf. Er zit veel kennis. Ze zijn zeer correct in het hele bouwproces, van werkvoorbereiding tot afwerking

“Ik vertrouw erop dat de Albert Heijn van Voorthuizen in 2015 verhuisd is.” Supermarkteigenaar Gerard van den Tweel deed deze voorspelling in ons magazine Kolk Report. Op 22 oktober 2015 opende de nieuwe Albert Heijn inderdaad de deuren op het Smidsplein in Voorthuizen.

Gerard van den Tweel