Hé timmerman, timmer jij met ons mee?

Samen timmeren we aan de toekomst. Aan die van jou én die van ons. Bouwen we een luxueuze villa, een appartementencomplex of een kantoorpand? Ieder project vraagt om vakmanschap en teamwork. En om jou als allround timmerman. Maar dat niet alleen, want je mag bij ons ook de rol van voorman op je nemen. Met jouw vlotte babbel ben je graag aanspreekpunt als de uitvoerder niet op de bouw is.

Jouw takenpakket

 • Van het stellen van profielen tot het aftimmeren: jij doet het allemaal op onze verschillende projecten. Onze diversiteit aan projecten is groot, wat het werk extra leuk maakt.
 • Je denkt vooruit en plant de werkzaamheden goed in. Samen met de uitvoerder zorg je dat de bouw continu door kan gaan.
 • Overleggen met opdrachtgevers, leveranciers of onderaannemers? Bij afwezigheid van de uitvoerder ben jij het aanspreekpunt. 

Van de Kolk, daar wil je werken!

Van de Kolk heeft het allemaal in huis: kwaliteit, plezier, mooie projecten, ambitie, leuke collega’s en betrokkenheid. We zijn een modern en sterk bouwbedrijf waar zo’n 85 denkers, doeners en bouwers zich elke dag inzetten voor ons familiebedrijf. Al sinds 1933 werken we aan verschillende projecten, zoals woningbouw, appartementen, utilitair werk, exclusieve villa’s en verbouw & onderhoud.

We zijn trots op onze medewerkers en op de mooie projecten die we samen realiseren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop; of het nu gaat om de strakke organisatie van onze projecten of het gereedschap van onze mensen. We investeren in onze mensen, materialen en digitale oplossingen zodat onze bedrijfsvoering soepel verloopt.

De sfeer binnen onze organisatie is goed. Dat vinden we belangrijk. We zijn open en hebben korte lijnen. We zijn goed in ons vak, we zijn een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd voor elkaar klaar. Samen zetten we elke dag de schouders eronder. Bij onze fraaie projecten, maar ook bij de verschillende leuke activiteiten die we regelmatig ondernemen.

Wat jij van ons kunt verwachten

In ieder geval veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie, terwijl je met een team van vakmensen werkt aan aansprekende projecten. En verder:

 • Wil je een werkweek van 32 of 40 uur? Jij kiest!
 • Een goed vast salaris plus een winst gerelateerde bonusregeling.
 • We denken aan nu en later: je krijgt 25 vakantiedagen, 20 ADV-dagen én een goede pensioenregeling.
 • Een goede bereikbaarheid van de projecten waaraan je werkt. We werken (grotendeels) in regio Garderen. Je hoeft dus niet in alle vroegte naar alle hoeken van het land. Het vervoer regelen we trouwens ook, want samen met jouw werkbuddy deel je een caddy.
 • Goede werkomstandigheden, want wij zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt om je werk goed en veilig te kunnen doen. Heb je een idee voor nieuw gereedschap? We denken meteen met je mee. En heb je een verbetervoorstel wat betreft veiligheid? Gaan we direct mee aan de slag!
 • Ruimte om te groeien binnen je vakgebied, door opleidingen en door te leren van elkaar. Doorgroeien binnen van de Kolk? Dat moedigen we aan.
 • Een actieve personeelsvereniging. Van een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een jaarlijks BBQ tot vissen, waterskiën, bowlen en een nachtje weg; we hebben plezier op én naast de werkvloer.
 • Wil je eens meekijken bij ons in het bedrijf of op de bouw? Kom gerust een (halve) dag met ons meelopen, om de sfeer te proeven en al je vragen te stellen. Je bent van harte welkom bij Van de Kolk!

Van de Kolk is een familiebedrijf waarin de lijnen kort en de onderlinge banden warm zijn. De daadkracht is groot.

Voortbordurend op de groei van het bedrijf heeft Van de Kolk een bedrijfsleider aangesteld. Jaco van den Berg is in deze functie verantwoordelijk voor de realisering van projecten vanaf overdracht tot nazorg.

Jaco van den Berg Bedrijfsleider
Bekijk meer verhalen van werknemers

Wat wij van jou verwachten

Een positieve instelling en de gedrevenheid om samen mooie dingen te maken. Dat je als voorman timmerman goed bent in je vak blijkt ook uit je:

 • Manier van werken: je pakt aan, bent praktisch en werkt net zo graag in teamverband en zelfstandig.
 • Oog voor detail, klant, kwaliteit en resultaat. Klant blij? Wij blij!
 • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3 als allround timmerman of je ervaring die je al hebt opgedaan als voorman timmerman.
 • Technische inzicht en heldere communicatie. Je hebt namelijk ook een coördinerende rol op de bouw en zorgt dat de regels nageleefd worden.
 • Je hebt in ieder geval rijbewijs B op zak, want je werkt in de omgeving van Garderen (Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en het Gooi).

Direct reageren op de vacature voorman timmerman?

Wil je direct solliciteren? Neem dan contact op, zodat we aan tafel verder kunnen praten.

Jaco

Direct solliciteren voor deze functie?

Neem contact op met Jaco (Bedrijfsleider)

Whatsapp versturen