Utiliteitsbouw

Bouwen en verbouwen met zorg


Gebouwen spelen een belangrijke rol in het leven van alle dag. Zorg, werk, recreatie en onderwijs staan vaak in het middelpunt van het maatschappelijk verkeer. Bouwbedrijf van de Kolk heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de utiliteitsbouw.

 
We verdiepen ons graag in de functie van het gebouw en uiteraard de gebruiker. Want alleen als een gebouw volledig toegespitst is op wie het gebruikt, komt een gebouw volledig tot zijn doel. Van de Kolk is een veelgevraagde partner als het gaat om bedrijfshallen, scholen, kantoren en showrooms. Dat heeft alles te maken met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die wij hanteren. Daarnaast bewegen we ons veel in de zorg. 
       

Vergrijzing

De vergrijzing van Nederland en de verdere professionalisering van de zorgsector vraagt om bouwers die weten waar ze het over hebben. Dankzij de schat aan ervaring die in drie generaties Van de Kolk is opgedaan, zijn wij uitstekend in staat te opereren in de zorgsector. 
       

Extra aandacht

Extra aandacht is daarbij een eerste vereiste. Toekomstige bewoners en gebruikers worden al in het prilste stadium betrokken, juist omdat ze veelal moeten wennen aan de nieuwe situatie. En bovendien is het juist nu belangrijk dat de overlast tijdens de (ver)bouw zo beperkt mogelijk blijft. Dat vraagt net dat extra stukje co?rdinatie en invoelingsvermogen. Bij Van de Kolk staat de mens centraal met als gevolg dat u de bouw van een zorgcomplex met een gerust hart aan ons kan overlaten. Graag gaan we met u om tafel om uw wensen in beeld te brengen. Klik hier voor onze contactgegevens.Bekijk onze projecten binnen 'Utiliteitsbouw' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Utiliteitsbouw.Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×