Nieuwbouw 11 woningen Buitenlust

Op het voormalige terrein van restaurant Brasserie Buitenlust in Voorthuizen maakt asfalt plaats voor groen en gezin.

Aan de Hoofdstraat waar nu nog de entree naar het achterliggende parkeerterrein is gesitueerd, wordt een statige vrijstaande woning gerealiseerd. Deze woning wordt in een jaren-30 architectuurstijl gebouwd, die de reeds aanwezige architectuur van de Hoofdstraat respecteert. De Ganzenbeek wordt doorgetrokken en zorgt voor een tweedeling van het terrein. Het idee van groen en gezin wordt doorgezet in de rest van het plan. De tien twee-onder-één-kapwoningen vormen samen een klein hofje dat voor een verbindend element zorgt in de bestaande wijk. De Mandenvlechterslaan wordt zo meer ‘verbonden’ met de Klompenmakerslaan.

Alle woningen krijgen dezelfde goothoogte die zorgt voor een horizontale verbinding binnen het plan. De metalen kaders zorgen voor een verticaal accent in de woningen. Door het verschil van volumes van de gezinswoningen en de levensloopbestendige woningen maken we een geleidelijke overgang tussen de bebouwing van de Hoofdstraat en de sfeer van de bestaande woonwijk. De gekozen vormentaal in combinatie met de traditionele materialen zorgen ervoor dat de woningen een eigentijdse architectuur hebben met een warme uitstraling. 

De verkoop is gestart. Interesse? Neem dan contact op met Midden Nederland Makelaars uit Voorthuizen op 0342-472072 of klik op de onderstaande link:

https://www.funda.nl/nieuwbouw/voorthuizen/project-42020055-buitenlust/

 

 

 

Verkoop en informatie

Logo van Midden Nederland Makelaars Voorthuizen
Midden Nederland Makelaars Voorthuizen

Sportparkstraat 2, Voorthuizen

Contactpersoon
Logo van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Apeldoornsestraat 95, Voorthuizen

Contactpersoon