Heb jij alles in huis om onze projecten optimaal te organiseren?

Vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisselende projecten: het zijn dé ingrediënten van jouw brede rol als werkvoorbereider. Van seriebouw tot het bouwen van een zorgcentrum, restaurant of vrijstaande villa: bij Van de Kolk in Garderen zit je als werkvoorbereider helemaal op je plek als je houdt van diversiteit in projecten, veel zelfstandigheid en als je wilt werken in een omgeving waar innovatieve ideeën gestimuleerd en toegepast worden.

Jouw takenpakket

 • Een villa of een appartementencomplex: jij weet meteen wat nodig is om dit te realiseren. 
 • Door jou wordt elke euro nuttig besteed. Je regelt de inkoop, bewaakt de kosten en houd je aan de begroting.
 • Samen met de uitvoerder pak je ieder project zelfstandig op en ben je verantwoordelijk voor het gehele project. Bij onze projecten kom je geen projectleider tegen.
 • Vanuit een strakke planning en organisatie zorg je dat je projecten soepel verlopen. Daarbij houd je zowel de grote lijnen als details in het oog.
 • Overleggen met opdrachtgevers, adviseurs, leveranciers en adviseurs: jij zorgt voor de juiste informatie en houdt iedereen op de hoogte.
 • Je streeft naar de perfecte oplevering door het controleren van werk en kwaliteit en zorgen voor een veilige omgeving.
 • En dat is nog niet alles. Ook kun je als werkvoorbereider ingezet worden in de rol van planvoorbereider als je daar de drive, kennis en ervaring voor hebt.

Van de Kolk, daar wil je als werkvoorbereider werken

Van de Kolk heeft het allemaal in huis: kwaliteit, plezier, geweldige projecten, ambitie, leuke collega’s en betrokkenheid. We zijn modern en sterk bouwbedrijf waar 90 denkers, doeners en bouwers zich elke dag inzetten voor ons familiebedrijf. Al sinds 1933.

We zijn trots op alle onze medewerkers en op de mooie projecten die we samen realiseren. En kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Of het nu gaat om de strakke organisatie van onze projecten of de gereedschapskisten van onze mensen. We investeren in onze mensen, materialen en digitale oplossingen zodat alles goed en soepel verloopt.

De sfeer binnen onze organisatie is goed. Dat vinden we ook belangrijk. We zijn open en alles is bespreekbaar. We zijn goed in ons vak, we zijn een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd voor elkaar klaar. We zetten samen de schouders eronder. Bij projecten, maar ook bij de verschillende leuke activiteiten die we regelmatig ondernemen.

Wat jij van ons kan verwachten

Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid terwijl je met een team van vakmensen werkt aan aansprekende projecten. Als werkvoorbereider krijg je de ruimte om te doen waar je goed bent binnen een organisatie waar iedere medewerker telt en alles goed geregeld is.

 • Een uitdagende baan, bij een platte organisatie waar de lijnen echt kort zijn.
 • Een duurzaam dienstverband binnen een sterk bedrijf, waar plezier in werk centraal staat.
 • Een goed, vast salaris plus een bonusregeling.
 • Een pensioenregeling, handig voor later. Deze is conform de Bouw-cao.
 • Mooie projecten, waarbij je veel vrijheid krijgt om je werk in te vullen.
 • Een actieve personeelsvereniging. Van een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een jaarlijks BBQ tot vissen, waterskiën en bowlen.

Van de Kolk is een familiebedrijf waarin de lijnen kort en de onderlinge banden warm zijn. De daadkracht is groot.

Voortbordurend op de groei van het bedrijf heeft Van de Kolk een bedrijfsleider aangesteld. Jaco van den Berg is in deze functie verantwoordelijk voor de realisering van projecten vanaf overdracht tot nazorg.

Jaco van den Berg Bedrijfsleider
Bekijk meer verhalen van werknemers

Wat wij van jou verwachten

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en sociale, communicatieve kracht, waardoor je een prettige en betrouwbare partner bent, waar iedereen graag mee samenwerkt. Om je projecten succesvol af te kunnen ronden, heb je het volgende in huis:

 • MBO of HBO opleiding bouwkunde.
 • Enthousiasme om deze rol succesvol in te vullen. Of je nu jarenlange ervaring meebrengt of nog aan het begin van je carrière als werkvoorbereider staat.
 • Technisch en bouwkundig inzicht: je weet wat nodig is om je projecten te laten slagen.
 • Professionele werkhouding: je pakt aan, werkt gestructureerd, van stress heb je weinig last en je gaat voor kwaliteit en tevreden klanten.
 • Een flinke dosis zelfstandigheid en nieuwsgierigheid en vind je het geen probleem om in Excel of met ERP-systemen te werken. Sterker nog, dat vind je vooral handig.
 • Een thuisadres in de buurt van Garderen (in een straal van zo’n 25 kilometer), zodat je na een enerverende werkdag snel over de drempel van je voordeur kunt stappen.

Direct reageren op deze functie?

Ben jij dé werkvoorbereider die de voorbereiding van projecten vlekkeloos laat verlopen? Solliciteer dan nu via het onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren voor deze functie?

Neem contact op met Jaco van den Berg (bedrijfsleider)

Whatsapp versturen