Nieuwbouw Residentie Het Jagershof & Villa De Veldhorst

Aan de fraaie lommerrijke Spoorlaan In Nunspeet wordt op de locatie van het voormalige hotel ‘Het Jagershof’ een compleet nieuw appartementencomplex gerealiseerd.

Op gepaste afstand van de weg wordt op de plek van het hotel een fraai complex gebouwd door Bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen, met totaal 17 appartementen. De monumentale villa ‘De Veldhorst’, welke naast het huidige hotel staat, zal volledig gerenoveerd worden. Daar komen totaal 4 appartementen in, met fraaie originele details en gecombineerd met de moderne gemakken. Het terrein zal verzorgd worden aangelegd, met aan de voorzijde een ruime parkeerplaats voor bezoek. Tussen de villa ‘De Veldhorst’ en de nieuw te bouwen ‘Het Jagershof’ komt er een toegang naar het achterterrein. Op het achterterrein is voor elke appartement een eigen parkeerplaats, waarvan de meeste overdekt zijn en voorzien zijn van zonnepanelen. De appartementen in de villa hebben een eigen berging op het terrein en de appartementen van ‘Het Jagershof’ zullen een eigen berging krijgen in de kelder van het complex. Uiteraard hebben beide complexen een liftinstallatie en een eigen entree. Doordat het complex op afstand van de weg gebouwd wordt, krijgt het een fraaie uitstraling door de mooie voortuin voor het complex. De locatie is op loopafstand van de winkels in de Dorpsstraat van Nunspeet, supermarkt(en), het NS-station en dichtbij de bossen van Nunspeet en uitvalswegen. In de Spoorlaan is tevens een bushalte en voldoende parkeergelegenheid.

Start bouw is gepland voor februari/maart 2023.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een appartement? Neem dan contact op met Makelaardij Van de Weerd uit Nunspeet op het nummer 0341-217454 of klik op onderstaande link of bekijk de woonvideo:

https://www.funda.nl/nieuwbouw/nunspeet/project-42995324-residentie-het-jagershof-en-villa-de-veldhorst/

 

 

Brochure aanvragen

Verkoop en informatie

Logo van Makelaardij Van de Weerd
Makelaardij Van de Weerd

Laan 18

Contactpersoon Jaap van de Weerd
Jaap van de Weerd