Nieuwbouw 98 woningen Brinken in de Zoom

Op het terrein van groenvoorzieningenbedrijf Sight Landscaping aan de Groene Zoomweg in Harderwijk ontwikkelen wij een woningbouwplan.

Het plan ‘Brinken in de Zoom’ is ontworpen door IMOSS en voorziet in de bouw van 98 koopwoningen in diverse prijscategorieën. Het gaat om 31% goedkopere woningen, 14% middeldure en 55% woningen in de vrije sector. Het plan past in de gemeentelijke woonvisie.

De woningen op de Brink worden niet aangesloten op het aardgasnet. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen en andere slimme en innovatieve ontwerpen en technieken. Ook het regenwater wordt geborgen en gedoseerd afgevoerd. Daarmee wordt voorkomen dat het regenwater direct wordt afgevoerd naar het omliggende watersysteem. Het wordt een woonbrink die zowel aantrekkelijk is als leefomgeving voor mens, dier en plant. Het gebied moet bijdragen aan de biodiversiteit.

De woonbrinken worden in een aantal fasen gebouwd. De eerste bouwfase gaat 2024 van start.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de start verkoop? Mail dan uw gegevens naar info@vandekolk.nl. Wij zorgen er dan t.z.t. voor dat de verkopende makelaar u uitnodigt voor de start verkoop.

 

Downloads:

Brochure aanvragen

Verkoop en informatie

Logo van Midden Nederland Makelaars Harderwijk
Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Verkeersweg 77, Harderwijk

Contactpersoon

Ontvang een melding zodra de verkoop van dit project van start gaat

Nieuwbouw 98 woningen Brinken in de Zoom
Nieuwbouw 98 woningen Brinken in de Zoom Harderwijk

Voer uw gegevens in. Zodra het project in de verkoop gaat, ontvangt u een bericht van de makelaar.