Nieuwbouw 45 appartementen OpZuid

De voormalige autoshowroom en -garage aan de Soesterbergsestraat maakt gefaseerd plaats voor woningen rondom een gezellige binnentuin. Deze binnentuin is straks één van de groene aders van De Eng, een plek waar buren elkaar ontmoeten.

Het project OpZuid zal gerealiseerd worden in twee fasen. De eerste fase bestaat uit 45 appartementen variërend in grootte van ca. 45m2 tot ca. 115m2. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, minimaal één slaapkamer, een badkamer, een berging in de stallingsgarage en een fijne loggia, waar men het hele jaar door heerlijk overdekt buiten kan zitten. Auto’s en fietsen worden uit het zicht geparkeerd in de stallingsgarage.

De tweede fase betreft de voormalige showroom aan de rotonde van de Soesterbergsestraat. Er wordt overwogen om dit pand te herontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Heeft u belangstelling in een appartement van fase 1 of voor fase 2? Neem dan contact op met Majoor Makelaars uit Soest op het nummer 035-6036282.

 

Verkoop en informatie

Ontvang een melding zodra de verkoop van dit project van start gaat

Nieuwbouw 45 appartementen OpZuid
Nieuwbouw 45 appartementen OpZuid Soest

Voer uw gegevens in. Zodra het project in de verkoop gaat, ontvangt u een bericht van de makelaar.