23 kavels Overbeek

Woongeluk zit in kleine details… hoe fantastisch en uniek is het dan om uw eigen droomhuis naar eigen wensen en ideeën te realiseren! In het nieuwbouwplan Overbeek aan de rand van de wijk Blankensgoed Noord te Voorthuizen kunt u deze wens op hele korte termijn in vervulling laten gaan.

Deze ruim opgezette woonwijk wordt in 2 fases ontwikkeld. De eerste fase omvat 23 unieke kavels voor het realiseren van prachtige vrijstaande woningen, ieder met een eigen identiteit. De eerste kavels worden medio mei 2020 al bebouwd. De kavels, elk met een eigen situering, mogelijkheden, zichtlijnen en met een grootte variërend van ca. 600 tot ca. 830 m².

Als toekomstig eigenaar krijgt u de vrijheid om binnen de ruim gestelde kaders vanuit het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan uw ‘eigen’ droomwoning te realiseren. U kunt uw woning en tuin helemaal naar uw smaak inrichten. Nieuw is een gevoel van fris, puur, mooi.

Nieuw is echt helemaal van u zelf. Onbeschreven en onaangetast. In plan Overbeek is dit allemaal mogelijk mede omdat er geen architect- en aannemersverplichtingen gelden.

Echter is het wel mogelijk om u volledig te laten ontzorgen in dit proces van voorbereiding en keuzes maken. In samenspraak met Van de Kolk Bouw uit Garderen en Boxxis Architecten, EVE Architecten of een architect naar keuze is het mogelijk om op basis van impressies van alle mogelijke woningtypes, van traditionele architectuur tot moderne strakke vormgeving, de ontwerp-procedure, ontwikkeling en voorbereidingen voor het startbouw moment uit handen te geven.

Overige informatie:
• Iedere kavel heeft een eigen kavelpaspoort waarin beschreven staat wat de mogelijkheden zijn voor de ontwikkeling en realisatie van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.
• De kaveloppervlaktes zijn circa maten, meer- of minder grond zal niet worden verrekend.
• Levering kan plaatsvinden na het bouwrijp maken van het plangebied in medio mei 2020.
• Voorwaarden inzake hagen, parkeerplaatsen op eigen erf etc. zijn uitgewerkt in een concept akte van levering en op te vragen bij de verkopend makelaar.
• Rentedatum: 01-06-2020.

Alle kavels zijn verkocht.

Bekijk alle projecten