Onze werkwijze...

..kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid

Samenbindende elementen in onze organisatie zijn kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Dit zijn waarden die we voortdurend in het vizier houden als we voor u aan het werk zijn. Ze hebben ons gebracht waar we nu zijn: een organisatie met meer dan 65 vakmensen die met elkaar borg staan voor bouwprojecten in alle disciplines.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem niet alleen in het eindresultaat. Ook in de weg ernaar toe. Onze mensen zijn altijd bezig om u als opdrachtgever de beste oplossing te bieden. U ontzorgen in elk facet van het project heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Degelijkheid

Ook degelijkheid staat hoog in het vaandel bij Van de Kolk Bouw. En begrijpt u ons goed: dat heeft niets met vroeger te maken. 
Peter en Henk van de Kolk

Degelijkheid betekent voor ons dat we werken zonder poespas. No nonsens. We houden de lijnen kort en als er problemen zijn lossen we die op.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is ons niet alleen met de paplepel ingegoten, maar is ook inherent aan de cultuur van ons bedrijf. Deze betrouwbaarheid vindt u terug in de kwaliteit, maar zeker ook in onze tarieven en in de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bouwen met Van de Kolk geeft zekerheid in alle opzichten.

 

 

 


Onze werknemers


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×