Onze garanties...

...honderd procent zekerheid!

Financieel gezondGaranties zijn bij Van de Kolk echte garanties die u honderd procent zekerheid geven over de keuzes die u gemaakt heeft. Dat zeggen wij niet alleen, maar dat wordt gecontroleerd door gezaghebbende instanties.

Financieel stabiel

Natuurlijk wilt u allereerst de zekerheid dat Van de Kolk Bouw een financieel stabiele partner is. Niets is zo vervelend om tijdens de bouw geconfronteerd te worden met een faillissement van de bouwer. En natuurlijk wilt u ook de zekerheid dat de aannemer blijft bestaan ná de oplevering en tijdens de garantietermijn.

Onze jaarcijfers laten zien dat we in staat zijn om de crisis het hoofd te bieden. Onze liquiditeit en onze solvabiliteit zijn meer dan voldoende om de sterke partner te zijn die u nodig heeft. Dit hebben we kunnen handhaven dankzij een zeer zorgvuldig financieel beleid, maar ook dankzij de sterke marktpositie die we in de afgelopen decennia hebben opgebouwd. 

In 2011 is Van de Kolk Bouw onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. Hiermee  behoort Van de Kolk tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de branche. En dit is bijzonder, want slechts 5% van de hele Nederlandse bouwbranche komt in aanmerking voor deze award. 

Voor het ontvangen van de Graydon  Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. 

Informatie afkomstig uit de Graydon  database wordt dagelijks onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.
     

Woningborg

Voor onze eigen projectontwikkeling is Van de Kolk Bouw aangesloten bij Woningborg . Dat houdt in dat u als koper van een nieuwbouw koopwoning een Woningborg  garantiecertificaat ontvangt. Hierdoor bent u verzekerd van de kwaliteit van het woningbouwplan en van een betrouwbare bouwondernemer.
 

Bouwgarant

Van de Kolk is tegelijkertijd BouwGarant -aannemer. Daarmee vallen we onder zeer strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. BouwGarant  is in het leven geroepen om het kaf van het koren te scheiden op de enorme verbouwingsmarkt. De BouwGarant -aannemer is herkenbaar als een kwaliteits-verbouwer die maximale zekerheid biedt!

 Onze werknemers


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×