Onze certificaten...

...waarborg voor kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij Van de Kolk Bouw op een hoog plan. Niet voor niets streven we naar een certificering die volledig actueel is. Je kan wel bewéren dat je ergens goed in bent, maar wij ondersteunen zo'n bewering graag met de diverse certificaten die we in de afgelopen jaren op onze naam hebben gezet.

ISO 9001

Al sinds 1996 voert Bouwbedrijf van de Kolk het ISO 9001-certificaat. Deze norm stelt een aantal internationale eisen aan het kwaliteitssysteem van onze organisatie. Zo staat ons kwaliteitsbeleid op papier en wordt dit gecommuniceerd aan alle medewerkers. Ons bouwbedrijf heeft zichzelf verplicht te zorgen voor een hoge mate van klanttevredenheid. Onze bedrijfsprocessen worden vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Dat dwingt ons ertoe om zowel intern als extern heldere afspraken te maken. 

VCA

Van de Kolk Bouw voldoet sinds 1997 volledig aan de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA), de norm waarmee aannemers aantonen dat ze voldoen aan alle wet- en regelgeving die van toepassing is. Daarnaast bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen en staat de norm garant voor de veiligheid van onze gereedschappen. Ook onze onderaannemers dienen overigens aan al deze eisen te voldoen. Onze werknemers


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×