Bouwkavels plan Aardhuus


PlaatsUddel
OntwerpN.v.t.
OpdrachtgeverAardhuus Ontwikkeling B.V.
BouwperiodeN.t.b.


 

De nieuwe woonwijk Aardhuus is gelegen aan de rand van het Veluwse dorp Uddel in de directe nabijheid van de uitgestrekte bossen van het Kroondomein met bijbehorende indrukwekkende flora en fauna. In deze ruim opgezette woonwijk, met in de toekomst ruim 100 woningen, wordt een heel divers scala woningen aangeboden. Het wordt een gevarieerde wijk met een fantastische ligging: omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld nooit op grote afstand. De ontwikkeling van het plan ligt in handen van Jansen de Jong Projectontwikkeling.

Aan de noord- en oostzijde grenst het plangebied aan achterkanten van percelen die onderdeel uitmaken van de bebouwingslinten aan respectievelijk de Heegderweg en de Elspeterweg. Qua functie bestaat de bebouwing hoofdzakelijk uit vrijstaande woningen. De westzijde van het plangebied wordt gevormd door de Soerensesteeg; een eeuwenoud onverhard pad begeleid door opgaand groen. Het pad loopt door agrarisch gebied en incidenteel staat hier (woon-)bebouwing. Op enige afstand is ten oosten van de Soerensesteeg de bosrand zichtbaar. Plan "Aardhuus" is genieten van rustig wonen met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Ga voor meer informatie naar www.facebook.com/aardhuus  of neem contact op met de heer Arjan van de Steeg van Bosrijck Makelaars uit Uddel op het nummer 0577-402229.
Bekijk hier foto's van dit project


Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×