Nieuwbouw 86 luxe recreatiewoningen plan Vogelveld in Voorthuizen

Plaats Voorthuizen Ontwerp EVE Architecten Opdrachtgever Vogelveld Recreatie B.V. Bouwperiode 2018
Op Recreatielandgoed de IJsvogel realiseert Bouwbedrijf van de Kolk in opdracht van Vogelveld Recreatie B.V. 86 luxe recreatiewoningen. 

U koopt een recreatiewoning met veel buitenruimte en privacy, door de uitstekende parkvoorzieningen en prachtige omgeving zal het u aan niets ontbreken. Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze vakantiewoning? Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving biedt Vogelveld Recreatie BV de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot zijn recht. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website https://vogelveld.nl/  of neem contact op met de verkopende makelaar Bosrijck Makelaars & Taxateurs uit Uddel op het nummer 0577-402229.