Nieuwbouw 46 recreatiewoningen


PlaatsKoudhoorn
OntwerpArchitectenbureau Willem Kort BNA
OpdrachtgeverBijzonder Zeeland
Bouwperiode2016


 

In Buitenplaats Sprielderbosch worden 46 recreatiewoningen gerealiseerd op een van de mooiste en oudste bospercelen van Nederland: het Speulder- en Sprielderbos. Deze buitenplaats doet nostalgisch aan. De ontwerpen van de woningen hebben zelfs de traditionele plaggenhut als inspiratiebron en passen volledig in het Veluwse landschap. De architect is daarnaast ook zeer creatief omgegaan met de hoogteverschillen in het park en heeft deze terug laten komen in de woningen. Het resultaat is een traditioneel gebouwde recreatiewoning die u het hedendaagse comfort biedt. De lage rieten kappen stellen zich bescheiden op in het boslandschap, maar bescheiden zijn deze recreatiewoningen allerminst.

De stuk voor stuk royale boswoningen op het ruim opgezette terrein worden traditioneel gebouwd in een voor de Gelderse provincie karakteristieke bouwstijl. De woningen ademen een landelijke, nostalgische sfeer uit die helemaal in deze bosrijke omgeving past. Uitgevoerd in traditioneel metselwerk, voorzien van een rieten kap en die u de hedendaagse comfort bieden. De woningplattegronden zijn speels en ingericht met een complete keuken, een gezellige plek om te tafelen en een lekkere zithoek. Daarnaast zijn de woningen voorzien van tenminste drie slaapkamers.

De verkopende makelaar is Bosrijck Makelaars & Taxateurs uit Uddel, de heer Arjan van de Steeg 0577-402999.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u door naar de website http://www.sprielderbosch.nlBekijk hier foto's van dit project


Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×