Fysiotherapeuten maken frisse start in Putten

 

De verhuizing naar de Harderwijkerstraat in Putten was een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het vijfkoppige team van Fysiotherapie Putten. Ruim een jaar na de start in het frisse nieuwbouwpand is het overduidelijk dat deze move een goede zet was.

Fysiotherapie Putten bestaat inmiddels meer dan vijftien jaar. Baldwin Aalders, Henk Boerman, Jos Boersema, Hennie Hazeleger en Ananda Hunsche vullen elkaar prima aan in deze drukbezochte praktijk. "Toen we op zoek moesten naar een nieuwe locatie, was al vrij snel helder dat we graag een plek wilden met een centrale ligging die gemakkelijk te bereiken zou zijn", vertelt Baldwin Aalders. "Toen dit pand op ons pad kwam, waren we er vrij snel uit. Dit was voor ons de perfecte locatie."
Het nieuwe complex aan de Harderwijkerstraat werd oorspronkelijk uitgetekend als appartementencomplex. Toen de praktijk voor fysiotherapie belangstelling toonde, werden de tekeningen aangepast en de drie appartementen gewijzigd in een praktijkruimte voor de fysiotherapeuten. Baldwin: "Omdat het nieuwbouw was, hadden we alle vrijheid om zelf een geschikte indeling te maken en konden we onze wensen steeds goed kenbaar maken."
"Het was ons al vrij snel duidelijk dat Bouwbedrijf van de Kolk er op uit was om maatwerk te leveren", vult collega Henk Boerman aan. "We kregen regelmatig de vraag voorgelegd hoe we een bepaald aspect precies wilden invullen. De communicatie met uitvoerder Gert Jan van de Hul was altijd zo helder dat er eigenlijk nooit misverstanden waren. En dat is precies hoe wij in onze praktijk ook werken. Fysiotherapie Putten staat namelijk voor individualiteit. We zijn gericht op het individu. Dat individu heeft een klacht en daar willen we maatwerk voor leveren. Ook daarin moet je altijd heel helder communiceren. Grappig om te zien dat een bouwbedrijf als Van de Kolk eigenlijk dezelfde filosofie heeft als onze praktijk voor fysiotherapie."


Onze werknemers


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×