Nieuwbouw woningen plan Aardhuus in Uddel

Plaats Uddel Ontwerp Mix Architectuur B.V. en TS architecten B.V. Opdrachtgever Aardhuus Ontwikkeling B.V. Bouwperiode 2014 - 2016
De nieuwe woonwijk Aardhuus is gelegen aan de rand van het Veluwse dorp Uddel in de directe nabijheid van de uitgestrekte bossen van het Kroondomein met bijbehorende indrukwekkende flora en fauna. In deze ruim opgezette woonwijk, met in de toekomst ruim 100 woningen, wordt een heel divers scala woningen aangeboden. Het wordt een gevarieerde wijk met een fantastische ligging: omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld nooit op grote afstand.

Aan de noord- en oostzijde grenst het plangebied aan achterkanten van percelen die onderdeel uitmaken van de bebouwingslinten aan respectievelijk de Heegderweg en de Elspeterweg. Qua functie bestaat de bebouwing hoofdzakelijk uit vrijstaande woningen. De westzijde van het plangebied wordt gevormd door de Soerensesteeg; een eeuwenoud onverhard pad begeleid door opgaand groen. Het pad loopt door agrarisch gebied en incidenteel staat hier (woon-)bebouwing. Op enige afstand is ten oosten van de Soerensesteeg de bosrand zichtbaar. Plan "Aardhuus" is genieten van rustig wonen met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.