Villa met bijgebouwen


PlaatsKootwijkerbroek
OntwerpRoordink Architecten BNA BV
OpdrachtgeverParticulier
Bouwperiode2004-2005


 

Aan de Kootwijkerdijk in Kootwijkerbroek ligt midden in de landerijen een bijzonder bouwwerk. Een brede oprijlaan leidt richting een imposant landhuis met statige schuren waar sinds 2005 de familie Kuijt naar volle tevredenheid woont. Bouwbedrijf Van de Kolk is ruim twee jaar bezig geweest met de bouw en bewoonster Henrilet Kuijt-Bijsterbosch kan tevreden terugblikken op deze periode.

Voor alle betrokkenen was het bouwen van dit landhuis een bijzondere uitdaging, geeft ze aan. Niet alleen door de grootte en de bijzondere constructie van het huis, maar ook de complexiteit van een aantal technische uitdagingen vroegen de nodige aandacht. De stofzuigerleiding bijvoorbeeld, die door het hele huis onzichtbaar achter de muren is weggewerkt. Heel veel dingen moesten op elkaar afgestemd worden, vertelt Henrilet. Geen overbodige luxe dus dat Van de Kolk elke twee weken een tussentijdse bouwvergadering inlaste om alle betrokken partijen op elkaar af te stemmen.

Samen met echtgenoot Bert was Henrilet nauw betrokken bij het project. En dat is logisch, vindt ze zelf. Zij waren tenslotte degenen die er, samen met hun drie zonen, zouden gaan wonen en dan wil je het helemaal naar de zin krijgen. Tijdens de bouwperiode kwamen er regelmatig nieuwe ideeBekijk hier foto's van dit project


Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×