Zilveren medaille toegekend door bouwnu.nl

Dinsdag 6 Maart 2018

 
Bouwnu.nl is de vergelijkingswebsite voor de bouw. Op de site kan je aannemers zoeken, beoordelen en vergelijken op basis van duizenden onafhankelijke reviews.

Donderdag 01 maart jl. ontvingen wij onderstaand bericht van www.bouwnu.nl

Wat doen jullie het goed op Bouwnu.nl! In 2017 hebben jullie met een gemiddeld  cijfer van 8,11 een  prachtige score behaald. Het is duidelijk dat jullie klanten over het algemeen zeer tevreden zijn. Wij willen dit uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.   

We hebben daarom op deze Nationale Complimentendag speciaal de Bouwnu-Complimenten in het leven geroepen. En ook al stappen we net met één voet uit de Olympische Spelen, we zetten het podium voor goud, zilver en brons gewoon nog even door.  

En in de categorie zilver (10+ reviews met een cijfer vanaf 8) willen wij jullie graag een Bouwnu-Compliment geven. Gewoon, om te zeggen dat we trots op Bouwbedrijf van de Kolk - Garderen zijn.

We zijn hier ontzettend blij mee. Trots dat we deze mooie score met ons team hebben neergezet en uiteraard is een stukje erkenning en waardering in welke vorm dan ook ontzettend waardevol!Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×