Zelf geverfde stenen gelegd

Vrijdag 21 Juni 2019

 
Gisteren hebben de toekomstige bewoners van Het Werelthuis in Voorthuizen allemaal hun eigen zelf geverfde eerste steen gelegd van hun nieuwe locatie.

Het Werelthuis is een initiatief van ouders voor hun kinderen met een verstandelijke beperking. Sinds 1998 wonen zij in een gezinshuis in de wijk Kromme Akker in Voorthuizen. Begin 2020 verhuizen zij naar hun nieuwe appartement in de nieuwbouwwijk Holzenbosch te Voorthuizen.

In totaal bestaat het appartementengebouw uit 21 appartementen. Daarvan zijn er 14 voor de bewoners van Het Werelthuis en de overige 7 zijn voor cliŽnten van Stichting Breder. Wij realiseren de appartementen in opdracht van De Bunte Vastgoed Oost B.V.

Foto's voor Zelf geverfde stenen gelegd:




Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen:



 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:






 

 


 

 
×