Winnaar SKB Award 2018

Dinsdag 30 Oktober 2018

 
We hebben een award gewonnen! Wij mogen ons prijzen met de Meer- en minderwerk Award 2018.

De uitreiking van de SKB Award vond afgelopen maandag d.d. 29 oktober plaats. Edwin Groot directeur van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) bracht ons een persoonlijk bezoek, bewapend met certificaat, bloemen en vooral veel felicitaties.

Bouwbedrijven die zichzelf SKB’er noemen, zijn aangesloten bij Stichting Klantgericht Bouwen. Deze bedrijven bouwen nieuwbouwwoningen en hebben klantgericht ondernemen hoog in het vaandel staan. Speciaal voor hen organiseert de stichting een jaarlijkse exclusieve prijsuitreiking. 

De awards zijn toegekend in meerdere categorieŽn, te weten: Kopersbegeleiding, Meer- en minderwerk en Oplevering en hebben betrekking op de eerste helft van 2018. 

We kwamen het best uit de bus bij klanten in de categorie meer- en minderwerk, zo bleek uit de antwoorden op vragen over het maatwerkpakket, de prijzen van het maatwerkpakket, de beslistijd en het inspelen op wensen door de bouwer tijdens de bouw. Directeur Peter van de Kolk: “Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze klant bij het laten bouwen van een woning maximale flexibiliteit van ons mag verwachten. Binnen ons bedrijf is het uitgangspunt altijd een tevreden klant.”.

Als SKB’er vragen we op verschillende momenten uitgebreide feedback aan onze klanten tijdens het bouwproces. De vele antwoorden van klanten geven een schat aan informatie. We kunnen daarmee allerlei klantprocessen in onze bedrijfsvoering nog beter analyseren en het geeft de klant de kans zowel tijdens als na de bouw van zijn woning ervaringen met ons te delen. De analyses worden realtime in managementrapportages met ons gedeeld, evenals de benchmarks; hoe doen andere bedrijven het op vergelijkbare onderdelen in het proces? 

Bedrijven die aangesloten zijn bij SKB zijn ook vindbaar op de vergelijkingswebsite in de woningbouw: bouwnu.nl . Achter de schermen worden deze bedrijven echter uitgebreider beoordeeld, vandaar dat de SKB Awards in het leven zijn geroepen.

Foto: Barbara van Baarsel
Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×