Veel belangstelling tijdens inloopavond

Woensdag 14 November 2018

 
Dinsdagavond 13 november jl. heeft er op initiatief van Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen B.V. een inloopbijeenkomst plaatsgevonden bij Brasserie Buitenlust te Voorthuizen.

De inloopbijeenkomst had betrekking op de bestemmingsplanprocedure van de voltooiing van de woonwijk Blankensgoed en trok veel belangstellenden. Deze voltooiing, oftewel de laatste fase van het plan Blankensgoed, bestaat uit 35 te bebouwen vrije kavels in het gedeelte tussen de huidige beekloop en de toekomstige Heuvelrandweg.  Het unieke aan het plan zijn de ruime bouwmogelijkheden en de vrije architectuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met EVE-architecten uit Nijverdal 0548-656950.

Voor meer informatie betreft het bestemmingsplan over deze laatste fase kunt u terecht op de website van de gemeente Barneveld www.barneveld.nl .

De verkoop van de kavels zal in de loop van 2019 gaan starten, indien u op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zicht laten registreren bij een van de verkopende makelaars te weten; Midden Nederland Makelaars Voorthuizen 0342-472072 en Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Voorthuizen 0342-474000.  

 

Foto's voor Veel belangstelling tijdens inloopavond:
Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×