Van Delen telecom kiest voor nieuwbouw

Woensdag 29 Maart 2017

 
Het Barneveldse bedrijf Van Delen Telecom verhuist begin 2018 naar een nieuw pand aan de Parmentierstraat.

,,De nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om de gewenste groei te kunnen realiseren'', zegt algemeen directeur Corné van Delen.  Het huidige pand aan de Pascalstraat op bedrijventerrein De Valk is volgens Van Delen nu te klein geworden en om door te groeien is meer werkruimte nodig. Het bedrijf telt momenteel zeventien medewerkers.

Het nieuwe pand krijgt een moderne uitstraling. ,,We willen onze klanten op de nieuwe locatie meer beleving laten ervaren met de producten en diensten die we kunnen aanbieden. De nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid tot het geven van demonstraties en trainingen in het zogeheten demo center."  ,,We bieden de nieuwste technieken en ontwikkelingen, waaronder clouddiensten, 'skype for business' en Internet Of Things. De demo-ruimte zal via een glazen wand gekoppeld zijn aan de kantine alwaar na een demonstratie een lunch genuttigd kan worden. Ook dat hoort bij de beleving." Daarnaast zegt Van Delen in het nieuwe pand gehoor te kunnen geven aan de behoefte aan 'One stop shopping': alle diensten voor de klant samen op één plek.

Bedrijventerrein Harselaar was ook in beeld als nieuwe locatie, maar de keuze viel toch op De Briellaerd. Van Delen: ,,Op Harselaar zitten veel klanten van ons, maar voor onze dienstverlening past De Briellaerd beter. Binnen een minuut zit je op de A30 en kun je alle kanten op. Daarnaast is Harselaar meer geschikt voor grote industrie. Op de gekozen locatie zitten we niet tussen de grote gebouwen."

Van Delen wil zich met de verhuizing nog meer onderscheiden van andere telecombedrijven: ,,Dat doen we bijvoorbeeld door onze persoonlijke aanpak met oprechte aandacht voor de klant. Er is op de hele wereld geen enkele markt die zo snel verandert als de onze, daarom moeten we zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst."


Bron: Barneveldse Krant d.d. 28 maart 2017

 

Foto's voor Van Delen telecom kiest voor nieuwbouw:
Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×