Van de Kolk verkoopt 100 appartementen aan PMT

Vrijdag 25 Januari 2019

 
Van de Kolk Ontwikkeling heeft afgelopen week een perceel bouwgrond in de wijk Schuytgraaf te Arnhem verkocht aan Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT), in deze vertegenwoordigd door haar vermogensbeheerder MN.

De locatie is gelegen in de directe omgeving van NS station Arnhem-Zuid, het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf en een multicultureel centrum met basisscholen. 

“De Graaf van Schuyt” is een project, ontwikkeld door Van de Kolk Ontwikkeling, dat bestaat uit 100 twee- en driekamerappartementen. De woningen variŽren in oppervlakte van 66 m2 tot 107 m2. Het complex beschikt over een inpandige parkeergarage.

De realisatie van het project zal worden uitgevoerd door Van de Kolk Bouw B.V. Inmiddels is de bouw gestart en naar verwachting worden de appartementen begin 2021 opgeleverd.

Wouters Makelaars uit Amsterdam was vanaf het eerste begin bij de totstandkoming van het project betrokken en heeft voor Van de Kolk de verkoop tot stand gebracht. Verkoop was in samenwerking met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars uit Barneveld. Spring Real Estate heeft deze transactie namens koper begeleid.

“We zijn verheugd dat we deze appartementen op een prachtige plek in de wijk hebben kunnen verwerven voor onze opdrachtgever”, aldus Arne Steeneken van vermogensbeheerder MN. “In prettige samenwerking met de Gemeente Arnhem is dit mooie project tot stand gekomen”, vertelt Henk van de Kolk van Van de Kolk Ontwikkeling. “ Vanaf de ontwerpfase was ons kantoor bij dit project betrokken. Hierdoor konden wij verkoper zowel bij de totstandkoming alsook bij de verkoop van dienst zijn”, liet Anna Wouters van Wouters Makelaars weten.

Foto's voor Van de Kolk verkoopt 100 appartementen aan PMT:
Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×