Nunspeetse Keiler

Vrijdag 5 Mei 2017

 
Op zaterdag 10 juni a.s. doet een team van ons bedrijf mee aan het grootste sportevenement van De Veluwe, de Keiler in Nunspeet.

Op zaterdag 10 juni wordt door 60 teams gestreden om de Nunspeetse Keiler. Teams van vijf personen, een coach en eventueel een verzorg(st)er, binden de onderlinge strijd aan om het bezit van de Nunspeetse Keiler. Het parcours bestaat uit een soort klaverblad van vier lussen. Het hart wordt gevormd door het Marktplein van Nunspeet. Er zijn twee fietslussen en twee looplussen. Deze lussen moeten afwisselend fietsend en hardlopend worden afgelegd, waarbij onderweg vijftien behendigheidsproeven moeten worden uitgevoerd.

Er zijn drie klassementen, verdeeld over mannen- en vrouwenteams. Recreanten fietsen per lus ongeveer elf kilometer en leggen in een looplus zo’n zeven kilometer af. Inclusief de proeven betekent dat al gauw een uur keihard sporten per lus. Na het finishen van een lus krijgt het team vijftien minuten de tijd om te ontspannen. Daarna valt alweer het startschot voor de volgende lus. Na pakweg vijf uur afzien komt het team over de finish.

Met de sponsorbijdrage die Van de Kolk levert door deelname van ons team worden maatschappelijke doelen gesteund!

Voor meer informatie over deze doelen neem een kijkje op de website http://www.nunspeetsekeiler.nl .

Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×