Nieuwbouwwoningen Hondsdraf bereiken hoogste punt

Vrijdag 16 December 2016

 
De betaalbare nieuwbouwwoningen aan de Hondsdraf, in de wijk Blankensgoed in Voorthuizen, hebben woensdag het hoogste punt bereikt.
Woningstichting Barneveld verwacht dat de toekomstige bewoners er rond april/mei 2017 hun intrek kunnen nemen. Het blok van deze vijf eengezinswoningen maakt onderdeel uit van een nieuwbouwproject van bouwbedrijf Van de Kolk van in totaal 30 woningen, waarvan 20 koopwoningen en 10 huurwoningen. Met de bouw van deze woningen wordt de wijk Blankensgoed voltooid.

VERHUURD  De bouw van de sociale huurwoningen startte in september 2016, en loopt volgens planning. De komende tijd werkt Van de Kolk nog aan het wind- en waterdicht maken van de woningen. Daarna start de afwerking binnen en de aanleg van de buitenruimte met parkeerplaatsen en groen. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

STARTERS  Er komen twee tussenwoningen, één tussenwoning met dakkapel en twee hoekwoningen. De woningen zijn bedoeld voor starters, hebben twee woonlagen en een huurprijs van 560 euro per maand, exclusief servicekosten. Geheel volgens traditie bij een gelegenheid als deze, trakteerde opdrachtgever Woningstichting Barneveld de werknemers van bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen op friet en fris.

 

Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×