'Knallende' bouwstart woningen Voorthuizen

Vrijdag 7 December 2018

 
Met een īknalī van een confetti-kanon vierden toekomstige bewoners, Woningstichting Barneveld, de gemeente Barneveld en ontwikkelaar De Bunte donderdag de bouwstart van 21 zorgappartementen en twaalf rijwoningen in Voorthuizen.

De woningen zijn onderdeel van nieuwbouwproject Holzenbosch. De huurwoningen worden voorzien van zonnepanelen, triple glas en extra isolatie. Woningstichting Barneveld neemt de huurwoningen na oplevering af van De Bunte Vastgoed Oost.

Van de 21 appartementen verhuurt de woningstichting er veertien aan de JP van den Bent-stichting, de huidige zorgverlener van de Werelthuis-bewoners. De overige zeven appartementen worden verhuurd aan een andere zorginstelling.Woningstichting Barneveld biedt de twaalf rijwoningen, gebouwd in twee rijen van zes, in het voorjaar van 2019 aan voor verhuur.

Bron: Barneveldse Krant d.d. 07-12-2018

De huurwoningen worden voorzien van zonnepanelen, triple glas en extra isolatie. Woningstichting Barneveld neemt de huurwoningen na oplevering af van De Bunte Vastgoed Oost.

Van de 21 appartementen verhuurt de woningstichting er veertien aan de JP van den Bent-stichting, de huidige zorgverlener van de Werelthuis-bewoners. De overige zeven appartementen worden verhuurd aan een andere zorginstelling.

Woningstichting Barneveld biedt de twaalf rijwoningen, gebouwd in twee rijen van zes, in het voorjaar van 2019 aan voor verhuur.


Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Mail een vriend

Vul onderstaand formulier in om deze pagina naar één of meerdere personen te sturen: 

 


 

 


 

 


 

 

#NAAM wordt vervangen door de namen van de personen.
#UWNAAM wordt vervangen door uw naam.
#PAGINA wordt vervangen door de door te sturen pagina.

 

 


×

Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×