Verbouwen

U houdt niet van verrassingen


Een verbouwing is een ingrijpende gebeurtenis. Uw eigen woning is aan een reconstructie toe en dat gaat u niet in de koude kleren zitten. U denkt er al geruime tijd over na, maakt zich hier en daar zorgen over de risico's die een dergelijk project met zich meebrengt. Bent u nog wel in staat om in uw huis te blijven als de werkzaamheden beginnen?

 
Bouwbedrijf van de Kolk kent de emoties die bij het verbouwen van een woning een rol spelen. 'Ontzorgen' is bij ons dan ook het sleutelwoord als het om een verbouwing gaat. Vanaf het begin mag u rekenen op een intensieve begeleiding van het bouwproces. Daarmee voorkomen we verrassingen en sluiten we zo veel mogelijk risico's uit. Dat wij ons daarin uiterst flexibel opstellen, is voor ons een vanzelfsprekendheid, maar voor u een geruststellende gedachte.

Afspraken

Daarnaast maken wij goede afspraken over de planning. Niets zo vervelend als halverwege het proces te constateren dat u het heel anders in uw hoofd had dan wij. Daarom zetten we alles keurig op papier. Want wij houden ˇˇk niet van verrassingen.

Zekerheid

Zekerheid is groot goed. Zeker als het om verbouwingen gaat. Van de Kolk werkt daarom onder de vlag van BouwGarant. Dat is een waarborg voor kwaliteit, heldere afspraken en duidelijkheid over de kosten. Vraag naar onze unieke Verbouwgarantie die u beschermt tegen de financiŰle risico's van een verbouwing. Klik hier voor onze contactgegevens.Bekijk onze projecten binnen 'Verbouwen' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Verbouwen.Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×