Woningbouw

Een woning is als een maatpak


Een woning is als een maatpak. Wie plannen maakt voor het bouwen van een woning kan maar beter op zoek gaan naar een bouwer die luistert naar de klant. Bij Bouwbedrijf van de Kolk zijn uw persoonlijke wensen altijd het belangrijkste uitgangspunt. Of het nu een vrijstaand huis is, een twee-onder-een-kapper of een middenwoning.

 

De aandacht die u verdient

Aan de hand van het door u gestelde budget gaan we aan de slag met uw woning. We realiseren ons dat u een van de grootste uitgaven in uw leven doet. Daarom mag u van ons alle aandacht verwachten die uw project verdient. Bouwbedrijf van de Kolk kan u begeleiden van a tot z. Indien gewenst zelfs vanaf het allereerste idee tot en met de oplevering. 

Open communicatie

Van Bouwbedrijf van de Kolk mag u een open communicatie verwachten. We bouwen altijd met respect voor elkaars belangen en daarom vinden we transparantie belangrijk in dit proces. Aan prijsvechten doen we niet. Maar u zult ervaren dat we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hanteren. 

Tal van zekerheden

Daarnaast kunt u natuurlijk blijven rekenen op de vele zekerheden die we u kunnen bieden. We zijn financieel solide, bouwen met een sterke, goed geoliede organisatie en onze vakmensen staan garant voor de beste kwaliteit en grote betrokkenheid. Bent u nieuwsgierig naar wat we u kunnen bieden? Wij gaan graag met u in gesprek voor een geheel vrijblijvend advies of prijsopgave. Klik hier voor onze contactgegevens.Bekijk onze projecten binnen 'Woningbouw' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Woningbouw.Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×