Restauratie

Liefde voor het vak met oog voor detail


Restauratie van een pand vergt specifiek vakmanschap en bovendien liefde voor het vak. Dat is ook de reden dat Bouwbedrijf van de Kolk voor dit bedrijfsonderdeel speciaal opgeleide restauratie-timmerlieden in dienst heeft. Fijngevoelige vakmensen met een gedegen achtergrondkennis en oog voor details.

 
Dat restauratie geen productiewerk is, mag duidelijk zijn. Zeker als het om bouwwerken uit een ver verleden gaat, is er geen pand hetzelfde. Er is niets recht-toe-rechtaan en elk pand heeft zo zijn eigen verrassingen. Onze vaklieden hebben speciale opleidingen gevolgd en houden bovendien de ontwikkelingen bij.

Precisie

Als er gerestaureerd moet worden, gelden heel andere wetten en regels dan in de reguliere bouw. Slopen heet ontmantelen. Alles gebeurt met grote precisie, omdat je de bijzondere en vaak ook broze materialen van een pand zo veel mogelijk wilt herbruiken. Dat vraagt onder meer om een flinke dosis research. Daarnaast hebben we goede contacten met de monumentencommissie en met gespecialiseerde architecten. Oftewel: bij Van de Kolk is uw restauratieproject in goede en vertrouwde handen. Klik hier voor onze contactgegevens.


Bekijk onze projecten binnen 'Restauratie' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Restauratie.Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×