Villabouw

Een villa bouwen kan niet iedereen


Harmonieuze samenwerking. Dat is waar het om draait in luxe villabouw, een discipline waarin Bouwbedrijf van de Kolk zich meer dan bewezen heeft. Toonaangevende architecten- en adviesbureaus werken graag met ons samen, omdat we in staat zijn de klik te maken in deze vaak complexe en zeer persoonlijke trajecten.

 

Persoonlijke benadering

Die klik is uiterst belangrijk op het moment dat een opdrachtgever het besluit neemt om het huis van zijn dromen te laten bouwen. Want daar begint het mee: een persoonlijke benadering. Onze vakmensen realiseren zich dat. Niet alleen op directie- en projectleidersniveau, maar juist ook op het niveau van de uitvoering. Een integere werkwijze die wordt gecombineerd met uitgekiend vakmanschap waarin we voortdurend meedenken om het project vlekkeloos af te leveren.

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging is bij bouwbedrijf van de Kolk geen loze kreet, maar een belofte die we kunnen waarmaken. Ondanks de vaak hoge moeilijkheidsfactor van luxe villabouw zorgen wij dat de rust rondom uw bouwproject bewaard blijft. Onze mensen zijn daar volledig op ingespeeld. Niet voor niets maken we uitsluitend gebruik van eigen timmerlieden, metselaars en zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers. 

Bent u nieuwsgierig naar onze projecten? Klik dan op één van de links hieronder. We nemen u graag mee langs diverse complexe villaprojecten welke wij hebben gerealiseerd. We zien ernaar uit om nader kennis met u te maken en uw wensen in beeld te brengen. Klik hier voor onze contactgegevens.Bekijk onze projecten binnen 'Villabouw' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Villabouw.Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×