Planontwikkeling

Elke woning is een visitekaartje


Bouwbedrijf Van de Kolk is een financieel gezonde onderneming. Dat biedt ons de gelegenheid om ook zelf gronden aan te kopen en zo de continu´teit van onze eigen productie te waarborgen. Onder de vlag Planontwikkeling van de Kolk zijn we actief op deze markt en wel op onze eigen unieke wijze.

 
Bij planontwikkeling wordt vaak gedacht aan het bouwen van lange rijen woningen. Eenheidsworst komt in ons woordenboek echter niet voor. Elke woning is een visitekaartje en wordt nauwkeurig afgestemd op de doelgroep. Vandaar dat we elke keer weer ons uiterste best doen om de kwaliteit die u van ons gewend bent, te laten spreken.

Samenwerken

Of het nu om een plan voor twee of tweehonderd woningen gaat. Van de Kolk werkt ook graag samen met andere ontwikkelaars door grond in te brengen in een combinatie. Ook particulieren met grond en plannen helpen we graag verder. Met de inbreng van onze ervaring, kennis, visie en niet te vergeten onze contacten, hebben uw plannen ongetwijfeld meer kans van slagen. Klik hier voor onze contactgegevens.


Bekijk onze projecten binnen 'Planontwikkeling' >>>
Of verfijn uw selectie met onderstaande bouwvormen binnen Planontwikkeling.

Onze klanten


Kolk Report


Aanvragen! Archief


Kolk Report aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de nieuwste Kolk Report te ontvangen:


 

 


 

 
×